Kokosmousse
2 dl creme fraiche (den fetaste)
2 dl strösocker
1½ dl kokosflingor
2 dl vispgrädde
Vispa creme fraiche och socker med elvisp. Det ska bli tjockt i konsistensen. Det tar ett tag men till slut tjocknar det och påminner lite om grädde. Rör ner kokosflingorna, plasta in och ställ i kylen, helst över natten så kokosflingorna sväller och ger mycket smak. Vispa sedan grädden ganska hårt och vänd ner i kokosblandningen. Mums!
2 dl creme fraiche (den fetaste)
2 dl strösocker
1½ dl kokosflingor
2 dl vispgrädde
Vispa creme fraiche och socker med elvisp. Det ska bli tjockt i konsistensen. Det tar ett tag men till slut tjocknar det och påminner lite om grädde. Rör ner kokosflingorna, plasta in och ställ i kylen, helst över natten så kokosflingorna sväller och ger mycket smak. Vispa sedan grädden ganska hårt och vänd ner i kokosblandningen. Mums!
Kul att du gillade kokosmoussen, och tack för länkningen :)
SvaraRaderaJag håller med om att den är supergod, en av mina favoritfyllningar!
Ja den lär bli en av mina favoritfyllningar också. :-)
Radera